У Лубнах працює «Соціальне таксі»

1 07 3 1p4230344 1 2. соціальне таксі

  1 07 3 1p4230344 1

Для громадян з обмеженими фізичними можливостями у нашому місті функціонує спеціалізований автотранспорт «Соціальне таксі». Уже завершилася процедура реєстрації його в автодорожній інспекції. І з початку весни «Соціальне таксі» запрацювало при відділенні соціально – побутової адаптації ТЦ Лубенської міської ради.

Тепер одинокі пенсіонери та люди з інвалідністю, які значно втратили рухову активність, користуються автотранспортною послугою. Протягом квітня здійснено 10 таких перевезень.

Відтепер підопічні центру мають безбар’єрний доступ до майже всіх об’єктів інфраструктури міста, а також мають можливість відвідати культурно – мистецькі заходи. Ось і цього разу для підопічних територіального центру була організована розважальна конкурсна програма «Моя бабуся – найкраща». «Соціальним таксі» скористалися одинокі підопічні, яким було б самотужки добиратися до відділення вкрай важко.

Ми всі разом маємо допомагати людям з інвалідністю та відстоювати їхнє право бути рівними у суспільстві. І наше завдання – створити суспільство для всіх.

То ж замовити послугу «Соціальне таксі» можна за телефоном 73-855 або за адресою: вул.. Радянська, 108/2.

Наша місія – допомагати всім, хто потребує.

  1 07 3 3p4230348 2

  1 07 3 2img 8711 3

Директор ТЦСО
(надання соціальних послуг)
Лубенської міської ради Наталія Сухонос

Офіційний сайт Лубенської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*