Найближчим часом за п’ятьма адресами, де проживають кременчужани з обмеженими фізичними можливостями, будуть встановлені пандуси

1 22 5 143212698118 2. пандуси

  1 22 5 143212698118 1Кременчук. Як зазначає начальник управління житлово-комунального господарства міста Іван Москалик, проекти на встановлення п’яти допоміжних засобів руху були розроблені минулого року. Встановлюватимуть їх там, де мешкають громадяни з обмеженими фізичними можливостями і від яких надійшла заявка до управлінь праці та соціального захисту населення. Найближчим часом такі допоміжні засоби руху мають з’явитися у будинках за наступними адресами, по вул. 60 років СРСР, 17 (2 під’їзд); вул. Тельмана, 54 (2 під’їзд); пр. 50 років Жовтня, 140 (1 під’їзд); 1905 року,1 (1 під’їзд); Олега Кошового, 7 (1 під’їзд).

Іван Москалик зазначає, що робота з облаштування пандусів на об’єктах житлового фонду триватиме надалі. Відповідно до діючих законодавчих актів цими допоміжними засобами руху мають бути забезпечені всі житлові будинки. Враховуючи фінансову ситуацію, поки що пандуси встановлюватимуть в будинках, де проживають інваліди-візочники. Реєстр таких адрес на основі письмової заяви формується в управліннях праці та соціального захисту населення виконкомів Автозаводської та Крюківської районних рад.

Офiцiйний сайт кременчуцької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*