На Львівській залізниці пройшли навчання для провідників із переміщення людей з інвалідністю

1 17 4 ae1ec10c54 1 2. інвалідністю

  1 17 4 ae1ec10c54 1

Представники Національної асамблеї інвалідів України спільно із лікарями-реабілітологами теоретично та на практиці розповіли залізничникам, як допомагати пасажирам із інвалідністю. Провідникам роз’яснили зручні схеми переміщення маломобільних громадян із інвалідного візка на салонне крісло-візок, а також розповіли, як безпечно і для інвалідів, і для самих провідників, транспортувати таких пасажирів до вагонів пасажирських потягів та всередині вагонів.

У першу чергу навчання провели для начальників пасажирських потягів та провідників штабних вагонів, у яких є спеціальні салонні крісла-візки для людей із інвалідністю. Надалі залізничники будуть застосовувати знання на практиці та передавати досвід своїм колегам, а навчання планують продовжити, аби охопити якомога більше працівників магістралі.

Додамо, минулоріч Львівська залізниця закупила для обслуговування маломобільних пасажирів спеціальні крісла-візки. Вони є зручними, адже розміри дозволяють заїхати у вагон і безпосередньо у купе, тоді як звичайні інвалідні візки у купе не заїжджають. Також салонний візок має високу спинку для зручнішого підйому у вагон.

  1 17 4 f0ca9cb95a 2

  1 17 4 1d92f479fc 3

  1 17 4 22b13f418e 4

Львівська залізниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*