На Південній залізниці триває виконання “Програми зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів інфраструктури на 2016 рік”

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. доступу

Залізничники регіональної філії “Південна залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” вживають усіх необхідних заходів для забезпечення безперешкодного доступу пасажирів з особливими потребами до об’єктів інфраструктури залізничного транспорту.

Зокрема, на станції Ізюм на вході у вокзал з боку перону і зупиночної платформи Аксютівка залізничні будівельники виконали облаштування пандусів з високої пасажирської платформи.

Пандус з перону до входу в будівлю медпункту спорудили і на вокзалі станції Кременчук. Крім того, для пасажирів на інвалідних візках тепер тут працює спеціальна каса з пониженим вікном, тривають роботи зі встановлення кнопки виклику.

На станціях Ромни та Прилуки виконано роботи із пониження бордюрів для безперешкодного проїзду пасажирів з особливими потребами.

Загалом упродовж ІІ кварталу 2016 року у межах виконання “Програми зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів інфраструктури на 2016 рік” залізничники планують виконати близько десятка технічних заходів.

“Південна залізниця”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*