Мер Миколаєва доручив видати дорожнім службам інвалідні коляски для перевірки зручності з’їздів з тротуарів на проїжджу частину вулиці

1 31 invalid68086324164. тротуари

23 травня під час апаратної наради Олександр Сєнкевич розпорядився всі тротуари робити тільки з плитки.

– Побувавши в Бурсі, я ще раз переконався, що всі тротуари потрібно робити з плитки. Стандартна плитка, 20 см на 30 см, укладати ялинкою. Після дощу на ній вода не збирається, плитка легко розбирається і укладається при необхідності, – сказав мер.

Голова адміністрації Заводського району запропонував плитку укладати тільки на тротуарах вздовж магістральних вулиць, а в приватному секторі тротуари асфальтувати, бо тут плитку можуть розікрасти. Мер погодився з такою пропозицією.

Олександр Сєнкевич звернув увагу своїх підлеглих на те, щоб обов’язково на всіх тротуарах були з’їзди для людей з особливими потребами.

– Нехай департамент праці та соціального захисту виділить всім, хто робить з’їзди, по інвалідному візку, щоб робітники могли перевірити на місці, чи зручно заїжджати, чи добре зроблений з’їзд, – сказав Олександр Сєнкевич.

Позаштатний радник Ольга Виноградова розповіла, що, незважаючи на доручення мера всюди робити з’їзди, їх не роблять.

– Вже три тижні минуло з моменту ремонту дороги по пр. Центральному ріг вул. Соборної, і жоден пішохідний перехід не обладнаний, і це не поодинокий випадок. На Пушкінському кільці теж просто прибрали бордюрний камінь, – сказала Ольга Виноградова.

Мер доручив виправити всі недоліки й переробити «трамплін», який обладнали замість з’їзду на вул. Садовій, біля церкви.

Миколаївська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*