Дівчина на інвалідному візку братиме участь у конкурсі краси

Наталя ВидайкоПредставниця з Вінниччини вперше поїде до Донецька на «Красу без обмежень». Наша землячка Наталя Видайко з Бершаді дуже сподівається на свою перемогу. Вона мріє отримати головний приз – путівку до санаторію

Всеукраїнський конкурс краси для дівчат з обмеженими фізичними можливостями у Донецьку проводиться вже четвертий рік поспіль. Він відбуватиметься впродовж чотирьох днів з 26 по 30 вересня. Для Наталі Видайко участь у змаганні – це важливий крок у житті.

– Відправити заявку на участь мене вмовив один з організаторів цього конкурсу. Я з ним познайомилася цього року на відпочинку в санаторії для людей з обмеженими фізичними можливостями, – розповідає Наталя. – Спочатку я не хотіла брати у цьому участі, але потім передумала і відправила своє портфоліо та заявку на участь у конкурсі. Мені прийшло повідомлення що я пройшла у фінал. Крім мене, за корону найкрасивішою змагатимуться 12 дівчат з усієї України, Росії та Білорусії. Цей конкурс має дуже гарний авторитет. Організація відбувається на високому рівні.

Травму дівчина отримала, коли навчалася у сьомому класі. Її збила машина, внаслідок чого був ушкоджений спинній мозок. Зараз Наталі 25 років, вона навчається на юриста та працює оператором комп’ютерного набору. Крім цього, красуня захоплюється музикою, танцями та стрільбою із гвинтівки.

– У цьому житті я прагну перш за все знайти себе, здобути професію та стати гарним фахівцем. Хочу отримувати від своєї роботи моральне та матеріальне задоволення, каже дівчина. – Участь у цьому конкурсі – це маленька перемога над собою. Адже після того, як я сіла в інвалідний візок, моя самооцінка значно знизилася. Але те, що мене відібрали до 12-ки найгарніших, говорить зовсім про інше. Дуже сподіваюся на перемогу у конкурсі. Адже головний приз – це путівка до санаторію для людей з обмеженими можливостями. Я вже відпочивала там і мені дуже сподобалося.

Ми можемо допомогти землячці наблизитися до своєї омріяної перемоги. До 29 вересня голосуйте за Наталю Видайко на сайті – invaland.com.ua.

Наталя Видайко

Анна Гуменюк

20minut.ua

Одна репліка к “Дівчина на інвалідному візку братиме участь у конкурсі краси”

  1. Ната :

    О! То це ж моя землячка! Вітаю, Наталочко! 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*