Вітчизняні засоби реабілітації для інвалідів мають відповідати світовим зразкам – Сіроштан

Вітчизняні засоби реабілітації для інвалідів мають відповідати світовим зразкам – Сіроштан

Держава спрямовує зусилля на те, щоб вітчизняні засоби реабілітації, яких конче потребують інваліди, відповідали кращим світовим стандартам.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів перший заступник голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Володимир Сіроштан.

«Держава робить усе можливе, аби така вкрай необхідна для людей з особливими потребами продукція (технічні та інші засоби реабілітації. – Ред.) була сучасною та відповідала кращим світовим стандартам», – сказав Сіроштан.

За його словами, задля вдосконалення вітчизняної продукції з урахуванням реальних проблем та вимог людей з інвалідністю Державна служба з питань інвалідів та ветеранів налагоджує постійний зв’язок із підприємствами, що спеціалізуються на випуску виробів для інвалідів.

Крім того, служба разом з Фондом соціального захисту інвалідів подала до Мінсоцполітики пропозиції щодо внесення змін до Державного бюджету на 2013 рік, запропонувавши збільшити видатки на 187,6 млн грн.

Повністю розмову із першим заступником голови Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Володимиром Сіроштаном читайте на сайті Укрінформу у розділі «Інтерв’ю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*