Микола Азаров обіцяє допомогу сім’ям, які виховують інвалідів

Микола Азаров обіцяє допомогу сім’ям, які виховують інвалідів. інвалідів

Прем'єр-міністр Микола Азаров, спілкуючись у Facebook, пообіцяв розглянути пропозиції, передані мамою Дар'ї Безкостої щодо поліпшення ситуації з соціальною допомоги сім'ям, які виховують дітей-інвалідів і людей, яким потрібен тривалий догляд та підтримка. Глава Уряду запевнив, що там, де це можливо, будуть знайдені рішення.

«Її мама передала мені ряд пропозицій, які, на її погляд, могли б поліпшити ситуацію з соціальною допомогою сім'ям, які виховують дітей-інвалідів і людей, яким потрібен тривалий догляд та підтримка. Ми обов'язково розглянемо її пропозиції і там, де це можливо, знайдемо рішення», – сказав Прем'єр-міністр.

Микола Азаров поділився враженнями від відвідування виставки Дар'ї Безкостої, яка пише картини пальцями ніг через тяжку хворобу – церебральний параліч.

«Дивовижна дівчинка. Незважаючи на дуже тяжку хворобу, а у неї церебральний параліч, вона володіє винятковою силою волі, безумовно, талантом і дуже світлим сприйняттям світу. Від її картин, які вона змушена писати пальцями ніг, віє оптимізмом і дуже позитивними емоціями. Взагалі навколо неї створюється така прекрасна аура, в якій будь-яка нормальна людина почуває себе дуже добре. Я запитав у журналістів, чи сподобалося їм, і всі вони в один голос сказали, що так», – сказав Прем'єр-міністр.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

Урядовий портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*