Олексій Журавко закликав підтримати підприємства громадських організацій інвалідів

1 04 8 zhuravko maksimenko 31102013 2. олексій журавко, інвалідів

1 04 8 zhuravko maksimenko 31102013 1

Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко та голова Центрального правління Українського товариства глухих Юрій Максименко під час робочої зустрічі обговорили проблемні питання виробництва та збуту продукції підприємств громадських організацій інвалідів.

«Раніше було гарантоване стовідсоткове державне замовлення для спеціальних підприємств інвалідів. Нині ж кожен керівник підприємства самостійно шукає постачальників матеріалів і сировини, замовників та покупців готової продукції. В нинішніх ринкових умовах нелегко вижити підприємству, яке потребує значних коштів на переоснащення та адаптацію продукції до вимог сьогодення», – наголосив Голова ЦП УТОГ Юрій Максименко.

У свою чергу Олексій Журавко наголосив на необхідності запровадження дієвого механізму замовлення та постачання продукції підприємств громадських організацій інвалідів. Він закликав державні та бізнесові структури до співпраці з підприємствами громадських організацій інвалідів.

«Не тільки державні установи можуть робити державне замовлення на продукцію, а й бізнесові структури мають розглянути можливість закупівлі товарів та послуг у підприємств громадських організацій інвалідів. Підтримуючи підприємства громадських організацій інвалідів, ми підтримуємо кожного інваліда», – наголосив Олексій Журавко.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*