Проект «Спікерське бюро» провели просвітницько-виховну роботи серед працівників соціальної сфери м. Києва

1 27 DSC 9184 2. спікерське бюро, інвалідністю

1 27 DSC 9184 1

Впродовж останнього місяця року, що минає, команда проекту «Спікерське бюро» провела тренінги з толерантності та етики спілкування з людьми з інвалідністю для трудових колективів всіх районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста Києва, а також для Фонду соціального захисту інвалідів України.

Нагадуємо про те, що соціальний проект «Спікерське бюро» є одним з заходів на виконання ст. 8 “Просвітницько-виховна робота” Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, що була ратифікована у 2009 році і має стати провідником у формуванні гуманітарної політики України.

За цей місяць ми обійшли 11 установ. Провели 12 тренінгів по 2 години кожний. Охопили понад 300 працівників соціальної сфери та залучили понад 30 заздалегідь навчених спікерів, серед яких люди з інвалідністю різних форм, соціальні працівники міста Києва, та організатори проекту.

Ініціатором проекту «Спікерське бюро» виступив Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для людей з інвалідністю «АІК» в партнерстві з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

У січні-лютому, команда Спікерського бюро планує обійти всі районні та міську Служби у справах дітей м. Києва.

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*