Людмила Давидова: Ми завжди намагаємось допомогти кожному

1 09 4 8452147 2. працевлаштування

1 09 4 8452147 1Заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова провела особистий прийом громадян. Питання, що порушувались 8 липня, стосувались працевлаштування, отримання статусу хворого на професійне захворювання, адаптації житлових умов для інвалідів – візочників.

До Людмили Давидової звернувся літній чоловік, який має на утриманні хвору дружину інваліда дитинства. За його словами він потребує будь-якої роботи, адже коштів з пенсії не вистачає на придбання ліків для неї.

«Багато питань на кожному прийомі стосується надання матеріальної допомоги на проведення вартісних операцій, лікування, реабілітацію, придбання ліків. В області створена спеціальна комісія, яка розглядає такі прохання.

Щодо питань працевлаштування. Ми завжди уважно слухаємо людину, знайомимось з досвідом роботи. Пишемо листи до відповідних служб зайнятості, адже до нашої безпосередньої компетенції питання працевлаштування не належать. Але ми завжди намагаємось допомогти кожному. Звісно, що для цього літнього чоловіка, який прийшов на прийом, складно підібрати роботу, адже, як він пояснив, у нього на утриманні хвора дружина – інвалід дитинства. Однак практика показує, що багато питань, пов’язаних з працевлаштуванням, вирішуються позитивно. Сьогодні є можливість бути зайнятим не на постійній основі, тобто працювати на тимчасових роботах, пов’язаних з облаштуванням території, наприклад. На оплату такої діяльності виділяють бюджетні кошти», – пояснила Людмила Давидова.

Харківська обласна рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*