На Сумщині: 10 сміливих вирушили в триденну подорож по Ворсклі

1 18 2 61214365 2. інваліди

1 18 2 61214365 1«Три дні сплавлялися Ворсклою. Море вражень і позитивних емоцій. Десять відчайдух/в прекрасному розумінні цього слова/, серед яких були інваліди всіх груп, вкотре сказали насамперед самому собі, що коли є здоровий дух, то тіло просто приречене бути здоровим», — повідомляє Спортивный клуб инвалидов «Феникс».

В триденному байдарковому сплаві річкою Ворсклою взяли участь активісти Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» із Сум. До нього залучились інваліди першої, другої і третьої групи.

Маршрут проходив територіє Охтирського району Сумщини. Учасники вкотре довели насамперед самому собі, що коли є здоровий дух, то тіло просто приречене бути здоровим. Під час сплаву хлопці та дівчата долали водний шлях, жили в наметах, самі готували їжу, рибалили і просто відпочивали на зупинках. Як додав керівник спортклубу Олександр Грінка, в таких походах насамперед гартується сила духу тих, хто має серйозні недуги. Саме в них люди по – новому дивляться на життя і бачать в ньому чудові яскраві перспективи, оскільки з’являється впевненість у власних силах. А труднощі та випробування лише загартовують. Приміром, під час цього сплаву учасників випробовувала злива з грозою, але й з цим іспитом всі впорались. Всі повернулись з чудовим настроєм і чудовими спогадами.

Феніксівці вже не вперше беруть участь в подібних заходах, за їх плечима сплави Пслом, Дністром, російськими річками. Ось і цей сплав відбувся завдяки підтримці друзів і благодійників.

«Всі Суми Панорама-медіа» +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*