Суботник у Комінтернівському районі. На допомогу комунальникам прийшли харківські візочники (ВІДЕО)

1 28 1 thumb-article-390x292-0d32 2. сквері

1 28 1 thumb-article-390x292-0d32 125 липня 2014. Сьогодні з самого ранку в одному зі скверів по вулиці Плеханівській робота йде повним ходом. Тут суботник.

Денис Дорожкін заступник голови адміністрації Комінтернівського району

Это ДК Металлист, который нам передали на баланс города, теперь это будет наш городской дворец ветеранов, но а сквер он так и называется ДК Металлист. Сквер этот в основном чистый, он поддерживается в чистоте, но всё же кое-какие бумажки в траве завалялись и мы сейчас это всё найдём, вычистим и вывезем.

Крім прибирання дрібного сміття в сквері провели і роботи з санітарної обрізки дерев. Пояснюють, це було необхідно зробити. Дерева тут вже старі, пояснюють комунальники, тож деякі могли впасти при сильному вітрі.

Великі гілки дерев порізали бензопилою, менші за розміром утилізували тут же на місці, за допомогою дробарки.

Сьогоднішній суботник в Комінтернівському районі незвичайний, тут на допомогу комунальникам прийшли люди з особливими потребами. Наталія Шибанова, як 20 років на інвалідному візку. Жінка розповідає – у своєму житті переборола проблеми та перепони і навчилася жити активним життям, незважаючи на недугу.

Наталія Шибанова візочниця, учасниця суботника

По всей возможности мы должны помогать и показывать своим примером, что даже мы можем помогать и убирать, и город наш должен быть чистым!

Олена Шингарьова віце-президент Харківської міської громадської організації інвалідів “Креавіта”

Первый раз мы приняли участие в субботнике, нам предоставили часть парка Шевченко и мы получили огромное удовольствие, нас было 40 человек. И тогда люди с огромным энтузиазмом приняли участие в уборке любимого сада Шевченка. И мы решили, что когда будут ещё проходить субботники мы обязательно будем участвовать.

Всього в суботнику у сквері біля будинку культури Металіст за підрахунками організаторів взяли участь 150 чоловік. Не залишилася осторонь і наша знімальна група.

Ігор Бескровний кореспондент

Приводили до ладу у сквері і лави для відпочинку. Ну що, поки комунальники трохи вирішили перепочити ми долучимося до доброї справи. Ну що, поїхали!

https://www.youtube.com/watch?v=Cg8bNP57ndU


Ігор Бескровний

“Харьковские Известия”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*