У Києві 2 жовтня протестуватимуть інваліди-регресники

1 29 7 img 2936. україни

2 жовтня близько 200 інвалідів-регресників з міста Павлоград їдуть до Києва – відстоювати свої права. До них приєднаються шахтарі-регресники з інших міст. Про це йдеться на офіційному сайті Обласного об’єднання Незалежної профспілки гірників України Західного Донбасу, передає УНН.

Аналогічні акції протесту регресники вже провели в Тернівці, Першотравенську, Петропавлівці, а також в Красноармійську, Марганці, Макіївці, Жовтих Водах, Запоріжжі, Кіровограді, Луцьку та ряді інших населених пунктів України.

Протестують шахтарі, травмовані на виробництві, та інваліди праці у зв’язку поданим Кабінетом міністрів на розгляд Верховної Ради України проектом Закону України “Про реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці” (реєстраційний № 5080), який вони вимагають скасувати.

Резолюція з відповідними вимогами до керівництва держави опублікована на офіційному сайті Обласного об’єднання Незалежної профспілки гірників України Західного Донбасу.

Петро Івасюк

УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*