Облдержадміністрація співпрацюватиме з активом громадських організацій захисту інвалідів

1 06 2 8961 thumb 1 2. інвалідів

1 06 2 8961 thumb 1У стінах Херсонської облдержадміністрації відбулась ознайомча зустріч керівництва області з активом громадських організацій, які опікуються питаннями захисту інвалідів.

На зустрічі були присутні, зокрема, члени таких організацій, як «Українське товариство сліпих», «Херсонське товариство інвалідів», Херсонський обласний благодійний фонд соціальної реабілітації «Пандус», «Ініціатива на захист прав інвалідів» та ін.

Члени об’єднань поділилися своїми проблемами та перспективними планами діяльності. Серед таких, зокрема, так звана проблема «доступності», що полягає у підтримці та допомозі адаптуватися тим, хто має проблеми зі здоров’ям.

1 06 2 інваліди-в-текст 1

«Справа в тому, що зараз дуже гостро постає проблема допомоги солдатам, що повернулись із зони АТО із фізичними вадами. Їм треба надавати цілеспрямовану психологічну підтримку, допомагати адаптуватися до нових умов життя», – зауважили представники організацій.

Підсумком заходу стали пропозиції, які представники кожної організації надали на розгляд до обласної державної адміністрації.

Офіційний сайт Херсонської обласної державної адміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*