Мінсоцполітики проведе низку зустрічей з користувачами протезно-ортопедичних виробів

1 16 6 108008-23 2. зустрічей

Відповідне доручення дав перший заступник Міністра соціальної політики Василь Шевченко за результатами наради щодо організації роботи із забезпечення окремих категорій населення протезно-ортопедичними виробами у 2015 році.

Зокрема, відбудеться низка зустрічей з користувачами протезно-ортопедичних виробів, а також з представниками громадських організацій інвалідів та волонтерського руху.

Метою проведення майбутніх зустрічей є напрацювання пропозицій щодо виготовлення, поставок, ремонту та технічного (сервісного) обслуговування засобів реабілітації.

Також Василь Шевченко доручив Фонду соціального захисту інвалідів оприлюднити інформацію про фінансування соціального захисту осіб з інвалідністю на 2015 рік.

Очікується, що обговорення шляхів спрощення та поліпшення у протезно-ортопедичному виробництві створить сприятливі мови для функціонування здорової конкуренції серед виробників засобів реабілітації різних форм власності, а також значно розширить можливість вибору для людей з особливими потребами.

Про хід зустрічей та результати обговорення буде повідомлено додатково.

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*