Для дітей з особливими потребами

1 19 1 scena1 2. особливими потребами

1 19 1 scena1 1У Львові відбулася прем’єра вистави «Різдво у скрині», де акторами виступили волонтери-співробітники компанії «Київстар». Для театрального дійства надав свою сцену Львівський національний академічний український драмтеатр ім. М.Заньковецької. Відтак, виставу змогли подивитися учні Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 та діти з особливими потребами із навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Загалом же упродовж грудня-січня понад 100 волонтерів-співробітників «Київстару» взяли участь у 7 показах святкових вистав у Києві, Дніпропетровську та Львові. Актори-аматори компанії спільно з професійними режисерами, підготували три новорічно-різдвяні театральні вистави та подарували казку понад 2000 дітям із різних міст України. Зокрема, глядачами були діти із особливими потребами, діти, позбавлені батьківського піклування, пацієнти дитячого відділення Національного інституту раку, а також дітки з сімей, які були змушені покинути свої домівки у зв’язку із подіями на Сході та в Криму.

«Вистава «Різдво у скрині» гармонійно поєднала у собі казкову історію з життя діток і наше традиційне українське різдвяне дійство – вертеп, де актори акапельно виконували колядки та віншували на добрий рік. Окрім дорослих волонтерів, у виставі та вертепі були задіяні і діти працівників «Київстар», які працювали на репетиціях і показали хороший результат вже на прем’єрі, а, відтак, подарували позитивні емоції всім глядачам», – розповів режисер-постановник вистави «Різдво у скрині» Богдан Ревкевич.

Ігор Галущак

Фото-прес-служби ЛМР

Львів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*