Пораненим бійцям допоможуть благодійники США (ВІДЕО)

1 30 6 341258. лікування

Безкоштовне лікування і протезування у Сполучених Штатах. Таку допомогу пораненим бійцям АТО обіцяють в американському національному благодійному фонді. Там збираються включити воєнну медицину до програми постійного фінансування.

В Україну прилетів директор клініки Держдепартаменту у справах ветеранів. Він провідав пацієнтів військового госпіталю, дізнався про їхні потреби, спілкувався з хірургами.

А ще провів лекцію про новітні методики лікування. І пообіцяв, що невдовзі в Україну передадуть необхідні матеріали для їх проведення.

“Наразі все вистачає, сили закінчуються у лікарів і в кіборгів, а інше все є слава Богу. Днів 10 назад ввели новітню технологію по заміщенню хряща, який пошкоджений, який виконується тільки в Україні з усіх країн СНД.

Навіть в Європі не всюди виконується”, – говорить Сергій Цивіна, начальник травматологічного відділення київського госпіталю.

“Фахівці такого високого класу, так, госпіталь найвищого рівня, а щодо матеріалів, які використовуються то вони трошки базові і навіть їх не хватає. Лікарня не очікувала того, що вони будуть отримувати стільки хворих в такий час, потрібна допомога з ліками і матеріалами хірургічного плану”, – говорить Ігор Мельничук, директор клініки Держдепартаменту США у справах ветеранів.

Подробности-ТВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*