Особливі дітки зі своїм майстром готуються до прем’єри

1 20 3 thumb 81461 news m 1 2. діти

1 20 3 thumb 81461 news m 1

Вони працюють конвеєрним способом

Газета “RIA-Козятин” завітала у гості до чарівної майстерні, що функціонує у будинку творчості. Працює тут з дітьми талановитий та незвичайний художник-дизайнер Валерій Герасимчук. Майстер працює волонтером у Козятинському міськрайонному товаристві батьків інвалідів “Добро. Опора. Милосердя”. Він веде гурток по виготовленню виробів із деревини. Кожне заняття — це магічне дійство.

1 20 3 1429251375 IMG 5370 2

Адже діти виготовляють неймовірні речі.

— Цікаво вчити та показувати учням, як і що потрібно робити, — розповідає Валерій Васильович. — Вони із захопленням усе виконують. Отримуєш море задоволення від цього. Найбільше вражає результат. Роботи виходять чудові. Кожен витвір вимагає кропіткої праці, але вони справляються.

Якщо зазирнути в закулісся майстерні, можна побачили, як чудово налагоджена робота. Кожен чимось займається, кожен вносить вагомий внесок у кінцевий результат.

— На початку хлопці розбирають матеріал, потім іде обробка, — каже нам художник. — Далі ми придумуємо, що будемо робити. Дівчатка оздоблюють вироби. Адже у них гарний смак!

Робота налагоджена конвеєрним способом.

1 20 3 1429251418 IMG 5371 3

Витвори майстра та вихованців “ДОМу” прикрашають стіни приміщення гуртка. Ми запитали пана Валерія, де ще можемо побачити роботи. Він розповів, що всіх і не згадає, адже майстер займається цим дуже давно і багатьом презентував свої творіння.

— Ми свої роботи подарували Козятинському територіальному центру, також передавали іконки для військовий в АТО, — говорить Валерій Герасимчук. — Моральна підтримка наших військових на сьогодні дуже важлива. Саме тому ми намагаємося таким чином допомагати хлопцям на передовій.

На даний момент діти із товариства “ДОМ” готуються зі своїм майстром до виставки робіт у музеї історії міста.

Чекаємо із нетерпінням цієї феєрії незвичайних робіт.

Юлія Кожан

“RIA-Козятин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*