Акція «Сусідські ініціативи – яскраве подвір’я» (ФОТО)

1 29 1 IMG 1020 2. функціональними обмеженнями

1 29 1 IMG 1020 124 квітня 2015 року, у Солом’янському реабілітаційному центрі для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, міста Києва, пройшла акція «Сусідські ініціативи – яскраве подвір’я». Акція відбулася в рамках проекту «Флешмоб «Волонтерський виклик». В акції взяли участь близько тридцяти дітей з функціональними обмеженнями, їх батьки, соціальні працівники, волонтери. Захід тривав з чотирнадцятої до шістнадцятої години.

Про акцію розповідає Наталія Гладкіх, соціальний педагог центра соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями міста Києва, Солом’янського району.

«Сьогодні у нас відбувається подія, яка називається «Сусідські ініціативи – яскраве подвір’я». Ми займаємося прибиранням території навколо нашого центру, дитячий майданчик, білимо бордюри.

Нас підтримали наші вихованці та їх батьки, спеціалісти нашого центру, волонтери. Усього зібралося приблизно тридцять осіб. Основна мета заходу, це – підвищення активної громадянської позиції; соціалізація і адаптація дітей та молоді з інвалідністю у суспільство; формування елементарних трудових навичок; прищеплення поваги до природи та екології свого міста.

Ми передаємо естафету наступним організаціям:

1. Громадській організації «Бачити серцем». Керівник – Олеся Яскевич;

2. Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва. Керівник – Тетяна Бєлова;

3. Студентам кафедри «Тифлопедагогики та психології» Інституту корекційної педагогіки та психології НПУ ім. М.П. Драгоманова.

Протягом місяця чекаємо на Ваші результати!»

Вікторія Антонович, Інна Летюча

ФОТОРЕПОРТАЖ

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*