Тренінг для HR-спеціалістів з працевлаштування людей з інвалідністю в ІТ сфері

1 07 5 file1597764 6c9abc85 1. особливими потребами, інвалідністю

Фонд Східна Європа в партнерстві з Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» реалізує проект «Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю». Проект виконується за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (WorldJewish Relief).

Метою дворічного проекту є сприяння працевлаштуванню в сфері інформаційних технологій та покращенню матеріальних можливостей людей з особливими потребами. Основний фокус проекту зосереджено на таких потребах беніцифіарів, як: брак можливостей для дистанційної освіти, упередження з боку роботодавців, необхідність підвищення якості та спектру надання послуг з працевлаштування для людей з інвалідністю серед організацій та державних інституцій, що опікуються людьми з особливими потребами.

В рамках проекту було розроблено дистанційні курси з таких ІТ спеціальностей, як: комп’ютерна грамотність, HTML, CSS, Python, PHP, SQLite, Java SE. Пілотна група з 90 людей з особливими потребами зі всієї України вже розпочала навчання.

Ми розуміємо, що навчання пілотної групи — це лише частина успіху. Нам важливо збільшити шанси людей з інвалідністю знайти гідну роботу. Тому ми залучаємо до співпраці як державні інституції, що опікуються людьми з особливими потребами, так і компанії, які потенційно можуть працевлаштовувати нашу цільову групу.

Таким чином, запрошуємо HR спеціалістів та менеджерів, відповідальних за підбір персоналу у ІТ компаніях прийняти участь у тренінгу «Особливості працевлаштування людей з інвалідністю».

В рамках тренінгу будуть розглядатися такі питання, як: норми законодавства щодо працевлаштування людей з інвалідністю, пошук спеціаліста з інвалідністю, адаптація робочого місця, етика спілкування з представниками різних нозологій інвалідності, адаптація людини з інвалідністю у колективі тощо.

Даний тренінг буде організовано у Харкові та у Львові.

Тренінг у Харкові відбудеться 13 травня в конференц-залі «Харків» готелю Прем’єр Палас за адресою: пр. Правди, 2.

Тренінг у Львові відбудеться 26 травня в конференц-залі готелю «Панорама» за адресою: пр. Свободи 45.

Просимо підтвердити участь у заході у Харкові до 11 травня, а у заході у Львові до 21 травня, написавши листа на електронну пошту .

У разі виникнення запитань, звертайтеся до Ольги Шаварової, координатора проектів Фонду Східна Європа за телефоном (044) 200-38-24, або електронною поштою на адресу .

Детальніше про проект

DOU

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*