У вінницькому парку Дружби народів відкрили дитячий інклюзивний майданчик

1 09 2 2015-09-07-11.29.44-9 2. майданчик

1 09 2 2015-09-07 11.29.44-9 17 вересня у Вінниці з’явився дитячий майданчик, де можуть займатися як діти з обмеженими фізичними можливостями так і звичайні малята. Спільні ігри та спілкування допоможуть хлопчикам та дівчаткам легше входити в соціум у майбутньому в школах та вузах. Тут є спеціальна пісочниця на підвищенні для дітей на візках, каруселі, столик зі стільцями для майстер-класів, родина смайликів та багато іншого.

Проект «Інклюзивний дитячий майданчик» реалізувала ГО «Гармонія» за підтримки Британської ради в Україні, БФ «Подільська громада», БФ «Без кордонів». Частина коштів на цей проект «Гармонія» отримала у вигляді гранту від Британської Ради в Україні http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=2004. Також до створення майданчика долучилося чимало небайдужих вінничан.

«Цей майданчик допоможе діткам з інвалідністю проводити спільно час зі звичайними малятами та краще соціалізуватися в житті. Тут можна проводити сімейні заходи, різноманітні майстер-класи тощо. Тобто тут буде не лише ігрова зона, а й для проведення освітніх заходів. Ми вдячні всім, хто долучився до створення майданчика», – каже голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

Вінницька міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*