В Україні пройшов перший фестиваль з підтримки людей з особливими потребами (ВІДЕО)

1 09 5 7592453 2. фестиваль

Інвалідність не завада для успішної кар’єри. Юрій прикований до інвалідного візка вже більше десяти років. Внаслідок аварії він отримав травму хребта і тепер не може ходити. Проте, завдяки підтримці рідних, чоловік не падає духом. За цей час він навчився писати картини і відкрив власну галерею, повідомляє Телеканал новини «24».

І таких творчих людей з особливими потребами в Україні – багато. Проте, в нашому суспільстві їх здебільшого ігнорують. Аби виправити ситуацію, в столиці провели перший фестиваль “НАДзвичайний PEOPLE FEST”. Концерт, майстер-класи та гарний настрій – всі гості, здебільшого особливі, але від того не менш успішні.

Фестиваль – благодійний. Підтримують організаторів спонсори та зірки шоу-бізнесу. Придбавши квиток, зробив свій внесок і кожен гість заходу. Гроші збирають на встановлення у Києві пандусів. Їх катастрофічно не вистачає у місті.

Кошти збиратимуть ще протягом тижня. Отриману суму перенаправлять до благодійного фонду, який і займатиметься встановлюванням пандусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*