Інваліда позбавили права на волю в Сумах (ВІДЕО)

1 22 5 52142121 2. пандус

Сусіди інваліда Анатолія Котенка зруйнували пандус, який був єдиним шляхом чоловіка за межі квартири, повідомляє Телеканал новин “24”.

Анатолій Іванович двадцять років не бачив сонця. У Сумах чоловік прикутий до інвалідного візка не може виїхати на вулицю. Через відсутність звичайного пандуса.

Надія на те, що сонце вдасться побачити не лише через вікно квартири, в Анатолія Івановича зажевріла минулоріч. Тоді один з благодійників перед виборами зголосився встановити пандус у будинку чоловіка.

Він сам дізнавався, що сталося. Я казав, що на вулицю не виходжу ось уже котрий рік. І вони на другий день приїхали, зробили каркас, а до кінця не довели,
— говорить Анатолій Котенко.

Пандус був задуманий так, щоб чоловік міг виїхати на вулицю через балкон власної квартири. Однак нова конструкція не сподобалася місцевим жителям. Мовляв, загороджує протоптану стежку.

Євген Косяненко, благодійник інваліда, бідкається, що витратив на каркас 8 тисяч гривень. Аби завершити роботи потрібно ще стільки ж. Та продовжити спорудження не може через нарікання людей.

Ми його встановили, але люди почали жалітися. Тут підключився Держгіпромнагляд, почали вимагати проектну документацію. Ми її готували, але нам легше зрізати пандус, ніж його оформити,
— пояснює Євген Косяненко.

А вже наступного дня після розмови із благодійником пандус демонтували. Натомість у під’їзді зробили дерев’яний щиток на сходах. Однак з’їхати самотужки таким крутим спуском на інвалідному візку неможливо.

Олеся Боровик

Одна репліка к “Інваліда позбавили права на волю в Сумах (ВІДЕО)”

  1. Лідія Миколаївна :

    “Тут підключився Держгіпромнагляд, почали вимагати проектну документацію. Ми її готували, але нам легше зрізати пандус, ніж його оформити,”
    – отож!!!
    Чиновники демонструють відсутність людяності, сусіди -також. Поки когось із них не спіткає таке ж лихо!
    І чудовий антиприклад для дітей тих же сусідів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*