23 вересня в Києві вперше відкриється фотовиставка проекту «Незламні»

1 22 7 12041386 986776801373492 1434961802 o 2. незламні, інвалідністю

1 22 7 12041386 986776801373492 1434961802 o 1У середу, 23 вересня, відбудеться відкриття фотовиставки благодійного проекту «Незламні».

«Незламні» – це благодійний проект, який має на меті привернути увагу суспільства до проблем людей, які живуть із інвалідністю. Основними проблемами, з якими стикаються люди на візку – відсутність толерантного ставлення та тотальна архітектурна бар’єрність, недоступність побутових умов для людей з інвалідністю у нашій країні.

Побут і нав’язані стереотипи, що людина з інвалідністю через фізичну обмеженість не може працювати і реалізовуватись у суспільстві як повноцінний його член, залягли у головах наших людей ще за часів комунізму. Уже 24 роки люди з інвалідністю в Україні виборюють право на повноцінне цивілізоване життя у власній країні, доводячи власним життям, що травми чи вроджені особливості – це не привід списувати людину із рахунків життя.

Ідея створення та організація проекту «Незламні» належить Вікторії Федорчук – дівчині із ДЦП, яка, незважаючи на те що з дитинства пересувається на візку, змогла реалізувати себе і стати відомим візажистом, громадським діячем. По закінченню фотовиставки буде відкритий єдиний Благодійний фонд «Незламні» під керівництвом Вікторії Федорчук.

Проект тривав протягом п’яти місяців та об’єднав успішних людей, які, не дивлячись на травму або вроджену ваду, досягли неабияких висот. У проекті беруть участь люди мистецтва, спорту, громадські діячі та активісти: Ольга Мельник, Дмитро Щебетюк, Вікторія Федорчук, Віталій Пчолкін, Уляна Пчолкіна, Юлія Миронюк, Антон Дубішин, Олена Чинка, група Flying Swan, Юрій Пацан, Денис Майстренко, Ілона Слуговіна, Наталія Мороцька, Олександр Кікін, Марія Соловієнко, Марія Нікітіна, Валентина Сухар, Олексій Порох, Іван Заміга, Денис Козловський, Юлія Ресенчук, Олена Акопян, Оксана Кононець, Олег Іваненко.

За час існування проекту його підтримали чимало українських зірок, спортсменів, політичних та громадських діячів: Віталій Козловський, Потап і Настя, Ірина Білик, Олександр Шовковський, Олег Винник, Ірена Карпа, Влад Яма, Наталія Могилевська, Наталія Бучинська, Олена Гончарук, Амадор Лопес і Rumberos, Іван Пилипець, Іріша Блохіна, Ані Лорак, Василь Бондарчук і Катя Веласкес, Катерина Бужинська, Сергій Мироненко, Петро Чорний, Сергій Притула, Альона Вінницька, Олена Бернадська, Камалія, Анастасія Приходько, Наталія Карпа ,Андрій Джеджула, Валерій Сушкевич, Наталія Валевська, Юлія Бартєнева, Елена Филонова, Тетяна Решетняк.

Фотовиставка проекту «Незламні» проходитиме з 23 вересня по 5 жовтня 2015 р. у приміщенні Музею Тараса Шевченка (Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12). Урочисте відкриття відбудеться 23 вересня о 18:00.

У заході приймуть участь усі учасники проекту . Будуть спільні виступи людей на колясках та зіркових учасників. Фуршет.

Після урочистостей о 21.00 буде закрита вечірка у ресторані JAGUAR LOUNGE (за адресою вул. Івана Федорова 6) для всіх запрошених гостей і преси.

Організатором проекту виступила ГО «Всеукраїнський контроль» ukrcontrol.org

Партнери проекту: Музей Тараса Шевченка, Клінічна Лікарня «Феофанія», фотостудія «XXL», фотостудія Stagestudio, фотостудія «Прованс», фотостудія Сolorsstudio, фотостудія Goroshynka studio, Візажист Колісник Альона, Тетяна Бойко, Творча студія AS, Ресторан Ягуар, Boyko Beauty School, Бутік HELENBER, LYTVYNYUK.COM.UA.

Сторінка проекту «Незламні» у Facebook: facebook.com/nezlamni

Контактні особи: Вікторія Федорчук – 0662464419

“ПрессОрг 24”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*