У Тернополі створили першу і єдину спеціальну групу дитсадка для дітей, які не бачать

1 25 3 slipa-dytyna 2. дітей

1 25 3 slipa-dytyna 1

До цієї групи ходитимуть наразі шестеро дітей з особливими потребами. Як повідомили у міськраді, створена ця група для дітей з особливими потребами у дитячому садку №28, пише «7 Днів-Україна».

Цьогоріч майже 100 додаткових місць з’явилось у дитячих садочках Тернополя. Загалом у дошкільних навчальних закладах відкрили 4 додаткових групи у навчально-виховних комплексах №1, 7, 17 та 28. Окрім того в місті відкрили й групу для дітей, які не бачать.

– Щодо закладу №28, то там створена перша у місті група для дітей-інвалідів, які не бачать (сліпих). Там наразі будуть навчатися лише шестеро дітей. До кінця цього року ми також відкриємо ще чотири групи у дитсадках №16, 19, 22 та 38, що дозволить створити додаткові місця для більше 120 дітей, — розповів очільник міста Сергій Надал.

Найближчим часом в Тернополі відкриють дитячі садки №3 на вул. Юності та №4 на вул. Київській. Для проведення капітального ремонту та придбання необхідного обладнання у цих закладах міська рада виділила необхідні кошти. Зокрема, у дитсадку №4 уже завершують ремонт, закуплений інвентар та підібрані кадри. Роботи у садку на вул. Юності ще тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*