На НСК «Олімпійський» відбудеться старт соціально-культурного проекту «БЕЗМЕЖ»

1 30 7 1153 2. безмеж

1 30 7 1153 1

1 жовтня 2015 року в Холі Чемпіонів головної спортивної та культурної арени країни – НСК «Олімпійський», відбудеться урочиста подія з нагоди старту соціально-культурного проекту «БЕЗМЕЖ».

«БЕЗМЕЖ» – це соціально-культурний проект, основною метою якого є створення «Світу Рівних Можливостей». «БЕЗМЕЖ» – це постійна присутність в інфополі країни теми прав громадян з інвалідністю. «БЕЗМЕЖ» – це численні проекти в рамках проекту: програми на ТБ, серіали, веб-портал, соціокультурні, спортивні заходи тощо. Потужна реалізація ідеї і ідеології проекту, його арт-втілення через унікальне дійство Infinitus за участю людей «з необмеженими можливостями», наскрізною думкою якого буде – ніхто та ніщо не може здолати сили людського духу.

Учасники заходу: Міністр молоді та спорту України – Жданов Ігор Олександрович, Міністр соціальної політики України – Розенко Павло Валерійович, Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю – Сушкевич Валерій Михайлович, Представники посольств різних країн, активісти проекту, таланти з загалу людей з необмеженими можливостями, зірки паралімпійського та дефлімпійського спорту, лідери громадських організацій інвалідів, творчі та соціально активні люди, просто громадяни, які сповідують небайдужість до долі України.

До участі запрошуємо представників ЗМІ! Акредитація обов’язкова!

Контактна особа: Наталя Гарач, 0937711064, 2894330

НСК «Олімпійський» – все найкраще відбувається саме тут!

Прес-служба НСК «Олімпійський»

Офіційний сайт НСК «Олімпійський»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*