Презентація книги «Метелики у крижаних панцирах» (ФОТО)

1 02 4 IMG 2754 2. книги

1 02 4 IMG 2754 1

28 жовтня 2015 року у приміщенні університету «Україна» (київське відділення), відбулася презентація книги «Метелики у крижаних панцирах». Книгу презентувала автор – Оксана Радушинська.

Оксана Радушинська – українська журналістка, поетеса, письменниця, теле- та радіоведуча. Почесна громадянка міста Староконстянтинова (2009). Член Хмельницької міської літературної спілки «Поділля» (2003), Член Національної спілки журналістів України (2002), Член міжнародної Співдружності письменницьких спілок (3 2004) та Національної спілки письменників України (2006). Член Міжнародної громадської організації «Жінка ІІ тисячоліття» (з 2010). З квітня 2014 року – співорганізатор творчого волонтерського об’єднання «Мистецька подільська сотня», діяльність котрого спрямована на надання моральної та фінансової підтримки окремим підрозділам ЗСУ, Національної гвардії та добровольчим формуванням, що беруть участь в АТО.

Презентація відбулася у дружній атмосфері. На захід завітали студенти, викладачі, журналісти, колеги автора. Оксана просто і невимушено розповідала про себе, про свої здобутки на ниві літератури та про нову книгу. Позаду стояв стелаж, наповнений її книгами. Тут були книги різних жанрів та напрямів: дитячі книжечки, оповіді на дорослі тематики, книги для підлітків. Під час презентації Оксана зачитувала відривки із книги. Вона зізнається, що коли працювала над книгою, то подумки поверталася у своє дитинство. У той час. Коли намагалася боротися із своїми страхами та комплексами. Можна сказати, що у книзі присутні біографічні моменти, адже головна героїня книги, як і Оксана, пересувається за допомогою візка.

Колега Оксани, Світлана Патра, поділилася із присутніми першими враженнями від прочитання книги. «Книга надає читачу можливість дізнатися про почуття дитини на візку. Моделює ситуації, підказує як правильно поводитися із людиною на візку, щоб не образити. Завдяки книзі можна навчитися рівному ставленню до осіб з інвалідністю. «Метелики у крижаних панцирах», це одна із тих книжок, які виховують суспільство, робить його толерантним».

По закінченню презентації відбулася автограф сесія.

Вікторія Антонович

ФОТОРЕПОРТАЖ

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*