Благодійний турнір по боулінгу «Кубок відкритих сердець-2015» подарує дітям з синдромом Дауна можливість краще навчатися та розвиватися

1 19 2 Image00001 1 2. синдромом дауна

1 19 2 Image00001 1

Київ. 28 листопада Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» проведе традиційний четвертий благодійний турнір по боулінгу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець». Станом на сьогодні уже зареєстровано більше 13-ти корпоративних команд, а також батьківська, волонтерська «Щастя» та команда молоді із синдромом Дауна.

Головною метою турніру є збір коштів задля забезпечення «сонячних» дітей можливістю отримувати доступні і якісні послуги у Центрі раннього розвитку. Такий Центр поки що є єдиним в Україні і не фінансується ані державою, ані місцевими бюджетами. Тут діти від 0 до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи і садочку.

1 19 2  DSC5569 2

«Протягом п’яти років наша організація проводить турніри по боулінгу, пейнтболу, міні-футболу. Кожен із них – це не тільки свято для дітей, батьків та учасників. Це унікальна можливість знайти фінансування на забезпечення роботи програм Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна, – каже Сергій Кур’янов, президент ВБО «Даун Синдром. – Щороку до нас долучаються все нові компанії та організації. Саме завдяки таким турнірам наші діти можуть навчатися та розвиватися».

Безкоштовні первинні консультації, адаптаційні та групи раннього супроводу сімей, консультації психологів для родин та батьків, спеціальні індивідуальні та групові заняття для дітей з синдромом Дауна по всій Україні – усе це стало можливим завдяки проведенню турнірів «Кубку відкритих сердець». Протягом останніх років допомога від таких заходів склала більше 450 000 гривень, а саме від турніру по боулінгу – більше 205 000 грн.

Учасниками цьогорічного турніру по боулінгу традиційно стануть корпоративні команди, які змагатимуться у ТРЦ «Gulliver», демонструючи командний дух та соціальну відповідальність. Постійними учасниками є «ГлаксоСмітКляйн Україна», «Ernst&Young», «Syngenta», «Infopulse», «СІМПАТІК Груп», «Райффайзен Банк Аваль», «Зееландія», батьківська команда «Даун Синдром», цього року вперше долучились – молодіжна команда «Щастя», «Енергоатом», «MasterGroup», «Белый Шоколад», «Дарінет». Усі учасники турніру отримають презенти, а кращі із кращих будуть нагороджені особливими подарунками із рук зіркових гостей турніру. Також на малюків чекає цікава дитяча розважальна програма. Для глядачів заходу вхід вільний.

1 19 2  DSC5615 3

ВБО «Даун Синдром» запрошує нові команди підприємств та організацій приєднуватися до участі в турнірі по боулінгу «Кубок відкритих сердець-2015» та своїм символічним внеском подарувати ще один рік щасливого навчання «сонячним» дітям.

Зареєструватися у турнірі можна до 22 листопада 2015 року включно!

Контакти для реєстрації в турнірі:
Вячеслав Зирянов,
(063) 365 71 50, (050) 560 91 20

Більше інформації для ЗМІ:
Анастасія Бондарчук, (097) 394 49 56;
Марина Єнжиєвська, (063) 039 78 29.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*