Переселенець з Донбасу представив трейлер свого фільму “Інший” (ВІДЕО)

1 25 3 2125438951 2. гришкан

Переселенець з Донбасу Григорій Гришкан, який зараз живе в столиці, представив трейлер свого короткометражного фільму “Інший”, прем’єра якого відбудеться 10 березня в Києві в кінотеатрі “Кінопанорама”. Про це Гришкан повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, пише Сегодня.ua.

“На мій великий жаль, мені не вдалося залучити достатньої кількості коштів для повноцінної реалізації даного проекту. Але, тим не менше, цього мені вистачило для того, щоб створити трейлер і короткометражну версію фільму на 17 хвилин, а це 5-а частина всього фільму. Але я не втрачаю надії на завершення повнометражних зйомок, і кожен з вас як і раніше може внести свій посильний внесок”, – повідомляє хлопець.

За його словами, головна ідея фільму полягає не в задоволенні своїх особистих амбіцій, а зробити спробу звернути увагу нашого суспільства на людей, які трохи відрізняються зовні від інших. Відзначимо, що Гришкан хворий на ДЦП.

“Давайте разом боротися не тільки з корупцією, а й з дискримінацією, адже за великим рахунком ми не готові приймати людей з обмеженими фізичними можливостями як рівних, а вважаємо себе європейською країною. Я хочу, щоб кожен, хто подивиться цей фільм зміг глибоко задуматися над тим, який слід він хоче залишити нащадкам після себе. Адже всі ми гості на цій землі. Давайте пам’ятати про це”, – закликав Гришкан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*