Переможець «Говорить Україна. Велике Новорічне шоу» Михайло Гаврилюк став ведучим «Ранку з Україною»

1 18 5 index 2. михайло гаврилюк

1 18 5 index 125 травня в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» стартує нова рубрика «Без перешкод» – тест на чуйність українців до співгромадян з особливими потребами.

Команда шоу «Ранок з Україною» провела сміливий соціальний експеримент і покаже глядачам, чи готові українці допомагати людям в будь-яких життєвих ситуаціях.

Ведучим нової рубрики і головним героєм експериментів став переможець шоу «Говорить Україна. Велике Новорічне шоу» Михайло Гаврилюк.

У 23-річного Михайла – вроджена аномалія ніг. Він виховувався в інтернаті, від нього при народженні відмовилися батьки. Мишко самостійно отримав освіту, зайнявся спортом і сьогодні працює акробатом у цирку.

Але, незважаючи на це, Міша на власному досвіді знає, як нелегко доводиться людям з особливими потребами в багатьох життєвих ситуаціях.

У перших серіях рубрики він спробує самостійно зайти в транспорт, пообідати в елітному ресторані і викрити фальшивих жебраків-інвалідів у київських переходах.

«Дехто буде шокований результатами наших експериментів. Реакція людей на людину в інвалідному візку в громадських місцях іноді буває дуже несподіваною», – зазначив Михайло Гаврилюк.

Рубрика «Без перешкод» покликана звернути увагу українців і чиновників на особливих людей і на проблеми відсутності комфортних умов для їх життя в Україні. Кожен сюжет – це гостра провокація і тест українців на готовність допомагати іншим.

Як поведуть себе водії маршруток і співробітники ресторанів, дізнаєтеся з 25 травня в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні в ефірі каналу «Україна» о 7:15.

Телеканал Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*