Франківцям з інвалідністю можуть дозволити облаштувати поблизу дому гараж, якщо мешканці не будуть проти

1 13 3 Garazhi-garazh-0419 2. гаража

1 13 3 Garazhi-garazh-0419 1

9 червня виконавчий комітет виніс на розгляд сесії міської ради проект рішення “Про затвердження Положення про порядок надання та продовження терміну дії дозволу на тимчасове встановлення збірно-розбірних металевих гаражів у дворах багатоквартирних житлових будинків”.

Згідно нової редакції, дозвіл на облаштування у дворі поблизу будинку власника автівки гаража надається тільки громадянам, котрі отримали групу інвалідності у зв’язку із захворюванням опорно-рухового апарату. Встановити гараж можна й тоді, коли є вільне місце, яке відповідає вимогам планувальних, протипожежних, санітарних норм та умовам збереження існуючих підземних інженерних мереж, і при забезпеченні заявниками доступу до існуючих підземних інженерних мереж. 51% мешканців будинку, де проживає заявник, повинні надати згоду на облаштування гаража.

Дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража надає виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради. Він надається терміном до 10 років, але не довше, ніж на термін перебування заявника на групі інвалідності.

Борис Марія

Galka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*