Павло Розенко: Все необхідне протезування для наших героїв – учасників АТО – здійснюється і надалі буде здійснюватися на 100 %

1 21 7 PM916image002 2. протезування

Станом на 17 червня, здійснене все необхідне протезування, в тому числі за кордоном, для тих учасників АТО, які потребували його у 2015 році. Про це під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді України заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«На сьогодні, здійснено все необхідне протезування для наших хлопців, які потребували протезування за кордоном у 2015 році. Зараз готується до протезування ще 8 учасників АТО», – сказав він, уточнивши, що у 2015 році протезування за кордоном було здійснене 14 учасникам АТО.

«І в цьому році все необхідне протезування для наших героїв – учасників АТО,- це стосується і протезування в Україні, і протезування за кордоном, буде здійснене на 100 %. Кошти на це є. Необхідні програми на це є. Ми забезпечимо кожного інваліда-учасника АТО необхідними і технічними засобами, якщо це потрібно, і засобами протезування. Можете мати нашу тверду гарантію», – запевнив Павло Розенко.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Урядовий портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*