Паралімпійська чемпіонка, співачка і художниця Лєна-Марія Клінгвалл відвідала єдину в Україні інвалідну колонію (ВІДЕО)

1 05 4 59231748274 2. лєна-марія клінгвалл

Вона розташована в Софіївському районі Дніпропетровської області

Відома шведська cпівачка, художниця, паралімпійська чемпіонка (ігри в Сеулі) Лєна-Марія Клінгвалл прибула до України, аби підтримати знедолених через фізичну неспроможність людей в українських шпиталях і пенітенціарних закладах. Тур шведської виконавиці розпочався з візиту до єдиної в Україні інвалідної колонії.

Народившись без обох рук і тільки з половиною лівої ноги, завдяки вірі у Бога та величезній роботі над собою, вона не зламалася під тиском обставин, а досягла неабияких вершин: стала паралімпійською чемпіонкою з плавання, записала 30 музичних альбомів, об’їздила чи не весь світ, аби поділитися своїм вражаючим життєвим досвідом. Позаду тисячі кілометрів і ось Лєна-Марія Клінгвалл вперше виступає в Україні перед непростою публікою.

Софіївська виправна колонія — єдиний в Україні заклад для людей із обмеженими можливостями, де відбувають покарання інваліди першої та другої групи. Головне, що намагалася донести до всіх цих людей шведська співачка — не здаватися та вчитися жити в любові.

Тур для Лєни-Марії Клінгвалл організувала Українська міжконфесійна місія «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі».

Життєва історія виконавиці стала для засуджених свідоцтвом того, що ніякі труднощі не можуть стати перепоною для справжнього людського щастя.

9 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*