Творчі канікули

1 08 1 IMG 3454 1 2. фестивалю

1 08 1 IMG 3454 1

Переможці фестивалю-конкурсу «Золотий птах» для дітей та молоді з особливими потребами представляли Україну на ювілейному ХХ Міжнародному пісенному фестивалі «Чехочинські творчі зустрічі» який організував Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIDUS» (Республіка Польща).

Хочу сказати, що разом з нами в нашій делегації був і хлопчик з Москви – Сашко разом з мамою Оксаною, такий вийшов у нас союз Україна з Росією, без політики.

Зустрічав нашу українську делегацію в Варшаві пан Мірек-керівник фестивалю, добрий та мовчазний.

Два тижня в польському місті Чехочинек пролетіли дуже швидко за щоденними заняттями з чудовими інструкторами по співу, концертами.

Поселились ми в реабілітаційному центрі м. Чехочинек “Теодорка”, де і познайомились з привітною господинею пані Басею.

Більше тижня у всіх учасників фестивалю “Чехочинські творчі зустрічі” були двічі на день індивідуальні заняття по вокалу з інструкторами по співу, які приїхали з різних куточків Польщі.

Ці заняття дали нові знання кожній дитині, хоча, ми розмовляли на різних, але таких схожих мовах ми розуміли друг друга.

Перший концерт дітей та молоді був у казковому місті Торуні, хоча пішов дощ, але на наш спів посходились люди.

Два дні змагань в літньому театрі “Мушля”, спів під оркестр Артура Грудзінського залишаться в нашій пам’яті надовго.

Хочу подякувати пану Артуру, адже до кожної пісні виконавців він створив оркестрову композицію.

Привітати учасників 20 пісенного фестивалю для дітей та молоді з особливими потребами приїхав відомий польський гурт “Feel” з Петром Купічем та відома польська скрипалька Магдалена Шиманська.

Закінчився фінальний концерт яскравим лазерним шоу.

Я вдячна організаторами фестивалю-конкурсу “Золотий птах” громадській організації «Центр «Культурна cтратегія – ХХІ», торгової марки «RUTA» та культурному центру «Галерея – ХХІ». Засновниці фестивалю, дизайнеру TM «RUTA» Людмилі Бушинській за можливість українським дітям отримати такий цінний досвід за кордоном.

А маленька команда з м.Кропивницька (Кіровоград) щиро вдячна “Благодійному фонду Ярослава Бублика” та Голові Спілки Вірмен України в Кіровоградській області Тіграну Хачатряну за таку важливу підтримку в організації поїздки!!!

Хочу ще раз подякувати пану Міреку за чудову зустріч, гостинність і приємно проведений час…

1 08 1 DSCN4564 2

1 08 1 DSCN4666 3

1 08 1 DSCN4676 4

1 08 1 DSCN4685 5

1 08 1 DSCN4694 6

Голова Кіровоградської обласної організації інвалідів “Народна академія творчості” Ельміра Небесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*