Володимир Гройсман та Ігор Жданов зустрілися із спортсменами і тренерами паралімпійської збірної України у Західному реабілітаційно-спортивному центрі

1 03 6 image 2. спорту

1 03 6 image 1

30 вересня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, голова Львівської ОДА Олег Синютка відвідали Західний реабілітаційно-спортивний центр у Львівській області.

Разом із президентом Національного Комітету спорту інвалідів України Валерієм Сушкевичем Володимир Гройсман, Ігор Жданов та Олег Синютка поспілкувалися із спортсменами, та вкотре подякували їм за блискучий виступ на Паралімпіаді в Ріо.

Також під час поїздки Ігор Жданов та Валерій Сушкевич ознайомили Володимира Гройсмана із роботою Центру, умовами для проживання і тренувань паралімпійців.

“Тут створено безбар’єрне середовище, яке відповідає усім європейським нормам. На базі Центру разом із паралімпійцями тренуються й олімпійці за принципом “рівний-рівному”.

Центр активно розбудовується за підтримки держави та Уряду. Триває будівництво реабілітаційно-спортивного комплексу, до кінця року планується введення в експлуатацію нової котельні”, – зазначив Ігор Жданов.

Також Міністр повідомив голові Уряду про те, що спільними зусиллями Мінмолодьспорту, НКСІУ, трастового фонду НАТО, Мінсоцполітики в Центрі реалізовується програма реабілітації воїнів АТО, яка включає психологічну реабілітацію та відновлення засобами фізичної культури й спорту.

Урядом також було виділено кошти на придбання спеціального автобусу для Центру, який обладнано усім необхідним для перевезення паралімпійців та воїнів АТО, які отримали важкі поранення.

Мiнiстерство молоді та спорту України +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*