До уваги хмільничан із інвалідністю!

1 19 5 39528. навчання

Закінчується навчальний рік, а, отже, незабаром розпочнеться вступна кампанія до середньо-спеціальних та вищих навчальних закладів. Здобуття професії – це фундамент, що закладає основу всього подальшого життя людини. А для однієї з найнезахищеніших верств населення – людей з інвалідністю – це ще й можливість повірити в себе і адаптуватися в житті.

Одним із спеціалізованих навчальних закладів є Житомирське вище професійне училище-інтернат Житомирської обласної ради. Цей навчальний заклад за 45 років існування випустив понад 9 тисяч кваліфікованих робітників із числа осіб з фізичними обмеженнями. Випускники училища працюють у сфері побутового обслуговування, на підприємствах, в організаціях та займаються індивідуальною трудовою діяльністю. Крім навчання, з учнями проводиться соціальна, медична, трудова реабілітація, що в подальшому полегшує адаптацію випускників закладу вжитті.

За час навчання за учнями зберігається пенсія, надається стипендія.

Умови прийому (завантажити)

Хмільничанам, котрі бажають навчатися в Житомирському вищому професійному училищі-інтернаті, рекомендуємо за більш детальною інформацією та направленням на навчання звернутися до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою 2-й пров. Пушкіна, 8, тел. 2-23-71.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Хмільник – офіційний сайт міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*