Університет «Україна» запрошує на День знань – церемонію Посвяти першокурсників у студенти

1 29 1 41450221 2. студентів

У програмі заходу:

1.Урочиста частина.
2.Посвята у студенти.
3.Святковий концерт.

Родзинки свята:

виступи Президента Університету «Україна» Петра Таланчука та
почесних гостей свята.

Чекаємо Вас:

31 серпня 2015 року об 11.00 годині за адресою: м. Київ, вул. Львівська, 23, Площа знань Університету «Україна».

Коротка довідка:

Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» (1998) − унікальний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, здатний зробити свій вагомий внесок у зміцнення інтелектуального потенціалу нації, який, водночас, не має аналогів в Україні.

Попри відсутність бюджетного фінансування, університет проголосив гуманізм і толерантність головним принципом своєї діяльності; наш вищий навчальний заклад створив перше в Україні містечко за принципом універсального дизайну. В умовах безбар’єрного простору тут мають змогу навчатися і студенти з інвалідністю. Це − нова модель міжнародних демократичних стандартів реалізації права людини на освіту.

Він є єдиним вищим навчальним закладом інтегрованого типу, лідером інклюзивної освіти, і не лише в Україні. Про це свідчать ті факти, що МОН України визначив Університет «Україна» базовим ВНЗ при проведенні Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти» впродовж 2011-2014 р.р. та на 2015-2017 р.р. Університет «Україна» також є членом альянсу університетів за демократію (АУДЕМ).

Саме завдяки нашим досягненням у цій царині наш університет став повноправним партнером Шяуляйського університету для впровадження магістерської програми зі спеціальності «Соціальна робота». Цей соціальний українсько-литовський проект був затверджений європейськими експертами. Одним із результатів цієї співпраці став випуск 2015 року 35 фахівців-магістрів з подвійними дипломами, з них: 5 – громадяни України, 25 – громадяни Литви та 5 – громадяни Латвії. Цей проект визнано одним із п’яти найліпших європейських грантових проектів, виконаних у Литві.

Університет взяв на себе не лише освітню місію. Важливою складовою його діяльності є адаптація та реабілітація студентів з особливими потребами до умов сучасного життя. Результатом цього стало:

1. Громадська організація «Зірки Миру» (Японія) присвоїла Університету «Україна», єдиному в Україні, статус «Університет миру».

2. Серед студентів університету та його випускників 15 олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських чемпіонів, які мають по декілька урядових нагород.

3. У ВНЗ створено Всеукраїнську молодіжну громадську організацію студентів-інвалідів «Гаудеамус».

4. В університеті створено потужний волонтерський рух.

5. Щороку в Університеті «Україна» відбувається Всеукраїнський фестиваль творчості студентів з обмеженими можливостями «Сяйво надії».

Контактна особа: Ніна Головченко (067 547 34 72; E-mail: )

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*