На Київщині особливі діти пішли до унікальної школи (ВІДЕО)

1 06 4 d28058dd 2. дітей

 1 06 4 d28058dd 1

Перше вересня як у всіх: шкільна парта, олівці, вишиванка і звісно жовто – блакитні кульки

У Броварах існує школа для дітей з особливими потребами. Батьки таких дітей кажуть, що найбільше обурює той факт, що оточуючі не вчать своїх дітей і навіть не пояснюють чому скажімо, наприклад, такий великий хлопчик їздить у колясці і постійно видає дивні звуки. Люди думають, що це їх не зачепить і це не їхня, а чужа біда, повідомляє ПравдаТУТ.

Педагоги, які працюю із малечею говорять теж саме. І наголошують, на важливості вчасних занять і лікувань. Хибну думку, мовляв дитина переросте і краще буде – взагалі варто відкинути. Адже деякі батьки через сором за те, що у них саме така дитина – часто відправляють її до бабусь, дідусів чи взагалі ізолюють із соціуму – а в результаті виходить, проблеми залишились, а час не повернеться. Аутистів до звичних, нам з вами норм поведінки – треба привчати з самого народження.

У свою чергу міністерство освіти наче й пропонує індивідуальну програму навчання для таких дітей, а мінфін у свою чергу і грошей трохи виділяє. Але на практиці все по – українські – гроші збирають, де хто може, а вчителі із звичайних шкіл знайти підхід можуть не завжди.

https://www.youtube.com/watch?v=2DF5wquXN-E

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*