Як розпочати свій бізнес

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. інвалідністю

Сьогодні, коли непросто знайти роботу та досягти успіхів все-таки варто скористатися шансом і створити для самого себе робоче місце – стати підприємцем.

Котовський міськрайонний центр зайнятості постійно проводить роботу щодо сприяння трудовій реабілітації та працевлаштування людей з інвалідністю. Служба зайнятості спрямовує свою діяльність на розширення форм та підвищення якості надання соціальних послуг людям з інвалідністю. Вони запрошуються до участі в таких групових заходах, як інформаційний семінар “Як розпочати свій бізнес?” та семінар “Від бізнес-ідеї до власної справи”. Рекомендації медико-соціальної комісії, рівень кваліфікації та знань людини суб’єктивно враховуються в кожному конкретному випадку під час пошуку роботи для інваліда.

Для безробітних, які виявили бажання після участі у семінарах отримати одноразово виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, пропонують навчання на двотижневих курсах „Підприємницька діяльність в сфері малого бізнесу”.

З початку року вже отримали виплату допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності 4 особи з інвалідністю. В поточному місяці зайнятись підприємницькою діяльністю виявили бажання ще 3 особи даної категорії

В липні місяці пройшов захист двох бізнес-планів. На засіданні комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності про майбутній бізнес розповідали Олександр Г. та Юрій Б: торгівля промисловими товарами та бджолярство. Комісія винесла схвальну оцінку представленим бізнес-планам.

Служба зайнятості вірить в успіх безробітних, які намагаються стати підприємцями, та допомагає їм.

Котовський міськрайонний центр зайнятості

Одеський ОЦЗ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*