Розпочинається новий проект “Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю”

1 30 za-rabotoi. інвалідністю

Фонд «Східна Європа» в партнерстві з «Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» розпочинають проект “Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю”. Проект реалізується за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (WorldJewish Relief).

Проект сприятиме створенню в Україні умов для самореалізації людей з інвалідністю, що не мають можливості вільно пересуватися, та направлений на поліпшення ситуації з працевлаштуванням людей з інвалідністю в Україні шляхом навчання їх професій ІТ сфери.

Діяльність проекту буде направлена на подолання таких основних проблем людей з інвалідністю, як: брак можливостей для дистанційної освіти, упередження з боку роботодавців, необхідність підвищення якості та спектру надання послуг з працевлаштування для людей з інвалідністю серед організацій та державних інституцій, що опікуються людьми з особливими потребами.

Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*