Музичні професії презентували особливим дітям

1 14 3 37807 2. центру зайнятості

  1 14 3 37807 1

З професією викладача музичної школи зблизька ознайомилися діти з функціональними обмеженнями Кузнецовського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Екскурсію до музичної країни їм організували фахівці Кузнецовського центру зайнятості.

Щоб діти з особливими потребами могли більше дізнатися про світ професій та отримати інформацію, що допоможе у професійному самовизначенні, для них у Кузнецовському міському центрі зайнятості регулярно проводять професіографічні заходи.

“Між представниками служби зайнятості та керівництвом реабілітаційного центру склалася давня та тісна співпраця. Вихованці закладу завжди з нетерпінням чекають на гостей із центру зайнятості і зустрічають їх, як старих друзів”, – зазначила вихователь Ірина Никритюк.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук розповіла про музичну школу Кузнецовська, за якими професіями тут працюють і які до них вимоги. У веселій, розважальній формі діти ознайомилися з різними музичними інструментами. Про деякі діти дещо знали або бачили, а були й такі, про котрі дізналися вперше. Під час вікторини “Відгадай музичний інструмент” жваво відгадували загадки.

Найактивніші учасники отримали невеличкі подарунки від центру зайнятості, які, сподіваємося, привнесуть краплю радості в їх непросте життя. Важливо, щоб усі дорослі розуміли, що ці діти завжди потребуватимуть особливої уваги суспільства, і потрібно зробити так, щоб кожен з них знайшов свою дорогу в житті!

Кузнецовський міський центр зайнятості

Рівненський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*