Прагнення працювати дає результат

1 18 4 13382011 news bigpic. зайнятості

Кожна людина в своєму житті прагне реалізуватись, бути потрібною. Але коли вона має інвалідність, то у суспільстві виникає хибна думка, що така людина не може бути корисною. Такі переконання руйнують у службі зайнятості. Допомагаючи Анні Поляк, фахівці Кузнецовського центру зайнятості довели, що люди з обмеженими фізичними можливостями потребують справедливого соціального захисту і створення таких умов життя, які дозволяють успішно інтегруватися у соціумі.

Служба зайнятості приділяє особливу увагу та впроваджує нові підходи до вирішення проблем зайнятості інвалідів. Відповідно до законів України «Про зайнятість населення» та «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» у центрах зайнятості сприяють трудовій реабілітації та працевлаштуванню громадян з особливими потребами з урахуванням рекомендацій медико-соціальної експертної комісії (МСЕК). Прикладом цьому є працевлаштування Анни Поляк.

Коли Анна звернулась у пошуку роботи до Кузнецовського міського центру зайнятості, фахівці, вивчивши висновки МСЕК та індивідуальні рекомендації, доклали максимум зусиль, щоб допомогти молодій дівчині працевлаштуватись. Анна мала величезне бажання працювати, тому завдяки спільним зусиллям вона отримала роботу касира торговельного залу у приватного підприємця О.Гордієнка. Тепер вона має можливість реалізуватися як особистість, забезпечувати себе фінансово та ще й отримувати насолоду від роботи.

Кузнецовський міський центр зайнятості

Рівненський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*