Змінити життя, повіривши у власні сили

1 10 2 37688 2. роботи

  1 10 2 37688 1Світлана Лісовська, до звільнення, працювала помічником вихователя в дитячому садочку. До Лисянського районного центру зайнятості Світлана звернулася за допомогою у пошуку роботи. Фахівці центру зайнятості з увагою поставилися до побажань Світлани щодо нової роботи з урахуванням, що вона має групу інвалідності та є особою передпенсійного віку.

Провівши зі Світланою ряд профінформаційних та профконсультаційних семінарів їй запропонували посаду продавця продовольчих товарів у підприємця Колодяжної В.І. за умови проходження попереднього стажування.

Стажування безпосередньо на робочому місці під керівництвом підприємця дозволило жінці ознайомитися зі специфікою роботи магазину, з правилами продажу, асортиментом, термінами реалізації, вимогами до якості товару та удосконалити свої знання та вміння. Після закінчення стажування Світлану Лісовську працевлаштовано продавцем продовольчих товарів.

Враховуючи, що підприємець працевлаштувала особу, яка потребує додаткового соціального захисту, протягом року їй буде надаватися компенсація витрат на сплату єдиного соціального внеску за найманого працівника.

Лисянський РЦЗ

Черкаський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*