Презентація роботодавця

1 04 5 63964 2. зайнятості

 1 04 5 63964 1

Минулого тижня в Первомайському МРЦЗ проведено презентацію КП «Первомайський міський водоканал», яке на даний час має 17 вакантних місць для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

«Спільним завданням для кожного з нас є забезпечення повної реалізації конституційних прав осіб з інвалідністю, в тому числі на трудову діяльність. Центр зайнятості всіляко сприяє працевлаштуванню таких людей шляхом надання адресних соціальних послуг. В першу чергу це, звичайно, сприяння працевлаштуванню», – вважають фахівці Первомайського МРЦЗ.

Завдяки тісній співпраці центру зайнятості з органами місцевого самоврядування та міським товариством інвалідів захід відвідали не тільки безробітні особи з інвалідністю, а й ті, що перебувають на обліку в управлінні соціального захисту населення Первомайської міської ради.

В ході презентації особи з обмеженою працездатністю мали можливість ознайомитися з робочими місцями, умовами праці та оплати, соціальними гарантіями.

Фахівці центру зайнятості в свою чергу презентували присутнім соціальні послуги, які надає служба зайнятості населенню та роботодавцям, повідомили про стан ринку праці та розповіли про можливості безкоштовної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних у навчальних закладах служби зайнятості, підтвердження результатів неформального навчання за робітничими професіями.

Голова товариства інвалідів доповіла з питання супроводу на робочому місці, реабілітації, підтримки у прийнятті рішень, надання соціальних послуг.

Сподіваємося, що й надалі адресна допомога у цій справі буде дієвою і люди з особливими потребами завжди зможуть розраховувати на дійсно особливе, небайдуже ставлення у вирішенні своїх проблем у соціумі.

А.Урсул, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Первомайського МРЦЗ

Миколаївський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*