Проект допомоги дітям-інвалідам успішно зарекомендував себе у Севастополі

1 05 4 deti04 2. дітей, реабілітації

Унікальний та єдиний в Україні проект “Від серця – до серця дитини” успішно зарекомендував себе з початку роботи в грудні минулого року на базі Севастопольського міського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Про це у прямому ефірі каналу “Перший Севастопольський” заявив перший заступник глави міської держадміністрації Сергій Савенков.

“Центр надає комплексну реабілітаційну допомогу 260 дітям протягом року. Працює 8 груп по 8 дітей. 64 дитини протягом дня знаходяться на реабілітації”, – сказав він.

На сьогодні комплексна робота Центру складається з психологічної та фізичної реабілітації, а також професійної орієнтації, яка здійснюється у трьох напрямах – комп’ютерні технології, художньо-прикладна творчість і навчання іноземним мовам. Для дітей від 1 до 3 років відкрита Академія для дітей та їх батьків.

Крім того, є конкретні люди, організації, які взяли шефство над дітьми-інвалідами, і супроводитимуть їх по життю, допомагатимуть у вихованні і матеріально, щоб діти змогли піти в школу, здобути вищу освіту і пройти медичне лікування.

У цей час у Севастополі проживає близько 1220 дітей-інвалідів.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*