Як організувати рекреаційно-реабілітаційну програму для осіб з інвалідністю в природних умовах

1 22 3 image 2. інвалідністю

  1 22 3 image 116 – 20 липня 2014 року Товариство «Зелений хрест» спільно з Всеукраїнським громадським об’єднанням «Національна Асамблея інвалідів України» провели навчальний семінар «Організація рекреаційно–реабілітаційних програм для осіб з інвалідністю в природних умовах» на території Національного природного парку «Дністровський каньйон».

У семінарі взяло участь 30 учасників з усіх регіонів України, які дізналися про особливості проведення заходів у природних умовах для осіб з інвалідністю в природних умовах. Учасники прийняли участь у сплаві на човнах по річці Дністер, що було складовою частиною навчальної програми семінару. У дружній атмосфері учасники дізналися про особливості розробки та планування заходів в природних умовах, оволоділи практичними навичками розкладання та складання наметового табору. Досвідчений рятувальник поділився досвідом про особливості роботи з групою в екстремальних умовах. Родзинкою навчального семінару стало відвідання Джуринського водопаду.

Завдяки навчальному семінару 30 учасників повернуться у різні регіони України із практичним досвідом участі у рекреаційно–реабілітаційних програмах для осіб з інвалідністю в природних умовах. Сподіваємось, що набуті учасниками знання допоможуть відкрити нові і приємні відчуття для осіб з інвалідністю в усіх куточках нашої країни.

Товариство “Зелений Хрест”

Олександр Волошинський

Портал “Громадський простір”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*