У центрі «Цветик-Семицветик» стартував новий навчальний рік

1 29 2 68f54edb4d377f2ab966e021ce4ae5ec 2. реабилитацию

  1 29 2 68f54edb4d377f2ab966e021ce4ae5ec 1Миколаїв. 28 серпня міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Цветик-Семицветик» знову відкрив свої двері та вже готовий прийняти маленьких миколаївців, які там проходять курс лікування. Для малюків було підготовлено свято, яке приурочили до Дня знань, що наближається.

З початком нового навчального року малюків привітав директор департаменту праці та соціального захисту населення Сергій Бондаренко. Сергій Миколайович зазначив, що в центрі працюють кваліфіковані фахівці, й вони роблять усе, щоб надати допомогу дітям. За його словами, міська та обласна влади, держава приділяють велику увагу вирішенню проблем дітей з особливими потребами.

«Я бажаю, щоб ви в центрі з таким ентузіазмом, з таким запалом, з таким напором освоювали все те, що дають вам ваші вчителі, ваші наставники», – сказав Сергій Бондаренко.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення подякував батькам хлопців та дівчат з особливими потребами за їх терпіння і розуміння і попросив не звертати зі шляху, продовжуючи реабілітацію їхніх дітей.

Відзначимо, що зараз в центрі проходять реабілітацію 68 дітей.

Офіційний портал Миколаївської Міської Ради +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*