Новий корпус Львівського міжрегіонального центру реабілітації інвалідів дозволить забезпечити комплекс медичних реабілітаційних послуг, – Людмила Денісова

1 23 5 PM953image002 1 2. реабілітації, інвалідів

21 жовтня Міністр соціальної політики Людмила Денісова у смт Великий Любінь ознайомилася з ходом будівництва реабілітаційного корпусу Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації.

«Новий корпус дозволить охопити більшу кількість інвалідів І–ІІІ груп та дітей-інвалідів від 16 років до пенсійного віку. Він забезпечить надання послуг з комплексної реабілітації, проведення заходів, спрямованих на підготовку до професійної діяльності, відновлення їх працездатності та здобуття ними нових професій для подальшого успішного працевлаштування та конкурентоспроможності на ринку праці», – підкреслила Людмила Денісова.

За її словами, дуже важливо, що за допомогою нового корпусу Центру паралельно з професійною реабілітацією, якою передбачено надання конкретних видів і форм соціальної допомоги, здійснюватиметься й медична реабілітація, а також надаватимуться послуги психологічної реабілітації, які забезпечать успішну адаптацію інвалідів до трудової діяльності.

Як повідомила Міністр, у Центрі інваліди проходять професійну орієнтацію, відбір, підготовку, перепідготовку та підвищення професійної кваліфікації.

На будівництві Міністр оглянула відділення професійної реабілітації, інші приміщення для реабілітації та житлові кімнати. Під час спілкування з керівництвом Центру обговорено питання щодо фінансування завершення будівництва.

  1 23 5 PM953image002 1

  1 23 5 PM324image006 2

  1 23 5 PM714image002 3

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*