Вінницький регіональний центр професійної реабілітації інвалідів “Поділля” цьогоріч має 280 випускників

1 19 6 Vinnyckiy-regionalniy tumth 2. реабілітації, інвалідів

  1 19 6 Vinnyckiy-regionalniy tumth 1У Вінницькому міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів “Поділля” відбувся випуск слухачів за спеціальністю “Кравець”. Під час урочистостей із цієї нагоди випускники мали змогу продемонструвати свої роботи не лише рідним, друзям та викладачам, а й майбутнім роботодавцям.

Вінницький регіональний центр професійної реабілітації інвалідів “Поділля” цьогоріч має 280 випускників. Особливою є група “Кравців”, адже у ній разом навчаються люди з особливими потребами та особи з центру зайнятості.

Важливо, що групи для навчання формуються безперервно, до кожної людини застосовують індивідуальний підхід, враховуючи рівень знань, умінь, можливостей та базової підготовки. Про своє навчання та викладачів випускники відгукуються гарно.

Слухачі отримують можливість безкоштовно жити у гуртожитку, харчуватися та бути під постійним медичним наглядом. Після завершення навчання випускники отримують свідоцтво державного зразка. Допомагають у Центрі і з подальшим працевлаштуванням, запрошуючи на випуск професійних роботодавців.

Навчання у Вінницькому міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів “Поділля” проходить у формі курсів. Залежно від складності професії слухачі вчаться від 3-х місяців до 1-го року. Загалом центр готує фахівців із 21 напряму.

Вінницька обласна державна телерадіокомпанія “ВІНТЕРА”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*